Příběh pantoflí MELISSA

ESHOP obdelník(7)

Minimalistický střih, lehkost, vzdušnost, pohodlí. To nejlépe vystihuje tyto pantofle s tenkými koženými řemínky, ve kterých strávíte většinu léta. Vím, o čem mluvím, protože je sama celé léto nesundám z nohou...

A JAK VLASTNĚ VZNIKLY?

Dá se říct, že tyto pantofle jsou mé vyslyšené přání a také spousty našich zákaznic, se kterými jsem se shodla na tom, že by to chtělo něco elegantějšího, jemnějšího, co by se dalo nosit i k šatům nebo sukni, no zkrátka nějaké pantoflíčky, které by vypadaly více sexy a žensky :-)

ESHOP obdelník(12)

Jenže ono se to řekne něco vymyslet, když ani nevíte, jak by to mělo vypadat :-)))

Tak jsem vymýšlela a vymýšlela, prudila manžela tak dlouho, že začal vymýšlet i on :-), maloval a maloval, pásek tak, pak tak a pak zase jinak, přes sebe křížem, níže, výše, papírů plná popelnice, ale pořád to nebylo ono... Už jsme to chtěli vzdát s tím, že korkáče prostě nemůžou být elegantní, jemné, že je to prostě bota pouze k ležérnímu volnočasovému oblečení.  

ESHOP obdelník(11)

Až nějak po týdnu to najednou přišlo úplně náhodou samo!

Protože jsem usoudila, tak jako většina žen, že opravdu, ALE OPRAVDU nemám co na sebe :-), vyrazila jsem do blízkého obchodního centra na lov. Při brouzdáním obchody jsem ze zvědavosti nakoukla i do jedné prodejny kožené galanterie, kde na stojanu viselo spousta pásků. Pánské, dámské, různé délky, pro ty kteří se nejsou líní najíst i pro úplné nitěnky, různé barvy, široké i TENKÉ! Když jsem uviděla viset vedle sebe tenký elegantní pásek vedle robustního širokého, najednou mi to došlo...

Celá nadšená jsem spěchala domů, nadávala na nepřející semafory, honem honem si to namalovat, než se mi ta představa vykouří z hlavy! Pak už to šlo ráz na ráz, probrat to ve výrobě, domluvit se s modelářem, který rozkreslí všechny velikosti, dát na ně vyrobit vysekávací nože (pásky pantoflí se totiž vykrajují podobně jako linecké cukroví), no běhání kolem ještě spousta, ale už bylo jasno!

ESHOP obdelník(13)

Tak, a pantofle Melissa, byly konečně na světě! Během chvíle se z nich stal nejprodávanější letní model a už tomu tak je po několikátou sezónu, z čehož mám velkou radost. A já, jak jsem psala už na začátku, je celé léto pomalu nesundám z nohou... :-)

Zdraví vás 

Děkujeme, že jste si u nás udělali radost